Saturday, August 23, 2008

~ Bersama Qaisz N sepupunye

hehehe...malam tadi si qaisz bukan main suke lag sbb ade member...kakak saya dtg umah mlm tadi ngan anak dia si nurin ngan nana...qaisz ni sukle ngan budak2..macam2 aksi dia...almaklum ler tgh nk blajo kan...hehhehe....jom ler kite tgk keletah2 derang nih...

ni ler anak kakak saya..yg besar tu namanye Nurin dan sikecik tu Nana...


"syhhhh!!!..kak ulin jgn g tau ibu kiter tau"..hehehe


bukan main lagi si Qaisz ni.....


" apa ler kak ulin ni...nak masuk iklan gigi ke??"


lawa rambut si nana ni..heheheh


"adeh...rimas aku...ibu..tolong!!!!"





Friday, August 22, 2008

~ Kulit Bru katanye

ok x kulit baru blog saya ni....ok lah erk.,.dah males nk tukar2 lagi dah ni...
sbb per tau...heheh..segala2 link kengkawan sume ilang begitu saja,...terpaksa ler den masukkan balik..jenuh haiihhhh...heheheh.....mrgreen

Thursday, August 21, 2008

~ UBAHSUAI...

~ BLOG SEDANG DIUBAHSUAI......

~ Pak Li Kopitiam


muekekeke....tadi sblm lunch saje je ajak kak eza
p makan kt pak li...
tetiba kak eza pon berminat...
maka g bertiga jer ngan fara....terima kasih erk kak eza
sbb sudi menjemput den....
aku mkn bee hun udang ngan air white coffee...
kak eza makan chicken chop & air asam limau..
fara lak mkn bee hun udang & milo ais...
erkkk..kenyang sudah!!!
gambar??..kami x amik pon sbb sumer udah kebuluran...
hahahha....
so saya letak gambar makanan jer erk..
ni pon cilok kat web pak li...
hehehehe...
moh layan................


kek za makan ini....


saya ngan fara makan ni..tapi bee hun ler....

~ Ujan = perot lapo...

aiseeeyyyy...hujan2 begini sungguh lapo perutko....terasa bagai ditusuk sembilu bisa...erkk,,, apa daaa merepek aku nih...nk dekat pose ni memacam nk di makannye...cam lepas ni x leh mkn langsung!!! hahaha...

sebenonye udah lama teman x mkn bubur ayam...bubur ayam mcd..(sila nyanyi ikut rentak mc d)...hahahhampeh....pastu nk mkn A&W lak...huwaaaaaaaaaaa.......burok lantak namanye nih...
mkn pizza pon sodap kan...hahahhaha.....dasar perut spesis hape ntah aku ni...

mana my larling??....larling...oooo larling...tom tite p mamam mc d....
dah tau dah jawapannye.....
hahahha....lu PK lah sendirikkkkk...

daaaaaaaaaaa......

Wednesday, August 20, 2008

~ Baru dapat...

harharhar....tadi g tgk blog ijan.. dia dah update gambau panten anak sedara dia..huhuhu...
pestu call dia chit chat jap ngan dia...then dia g tau ade gmbr hubby masa dapat cabutan bertuah tuh... kitorang g sana mmg nk dapatkan cabutan bertuah...erk...terlepas cakap ler plok...matilaa kene pancung ngan ijan nih..hehehe... x der lah.. masa tuh abg ijam (abg kepada ijan) ni bagi no sorang satu termasuk lah si qaisz... aku pon gelak je lah..g tau abg ijam "abg ijam, biar betul anak kita pon dapat gak ke?"...pestu abg ijam gelak jerk...
then lepak kt dlm umah panten....masa tuh saya kt bilik adik panten...kuar2 jer tgk hubby x der dah..upe2 nye dia p amik hadiah...kitorang agak2 no bertuah tu no Qaisz kot...hehehe..mmg bertuah ler anak den ni...Amin...
ni nak tepek sekeping gambar yg didatangkan khas dai ijan...wekekekek....tenkiu ijan..biggrin

p/s : terima kasih buat pengantin dan keluarga....

hubby ku yg berbaju belang ittew....


~ no entry....

ermmmm...x der benda nk di update ler...
x der apa yg menarik...
tadi hubby call...
dia tye kenapa x update blog...
hehehhe...
camano den nk update klu x der citer best..
x tau nk update ape...
idea x datang lagi...
huhuhuhu...
tugggu jer lah erk.....mrgreen

Monday, August 18, 2008

~ Mood hari ni



razz mood saya hari ni happy giler...hahahahaha....nk tau ke??...x payah ler...RAHSIA...
hehehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...