Monday, December 22, 2008

Cerita ceriti Qaisz

Alang2 balik lambat ni kan..
saya update ler blog saya ni ek..
nak cerita pasal Qaisz ni...
sejuk perut saya ngandungkan dia..
mana tak nya...malam semalam kat umah saya ramai orang..
kakak saya datang ngan anak2 nya..
lepas tu masa nak balik, saya sakat ler anak buah saya ni..
then anak buah saya pukul2 lengan saya banyak kali...saje je gurau2 kan..
lepas tu Qaisz ni pon tgk je lah.. saya lak pura2 nangis...hihih,,
alih2 qaisz lak ikut nangis...meraung2 dia nangis....adoiii...
da banyak kali da macam ni..
aganya dia x suka tengok ibu dia sakit dan disakiti kan..terharu ibu....
lepas tu kat muka saya ni ade cik puan jer ra wat...almaklum bendera jepun nak mariii..
hubby lak pantang nampak.. dia tarik saya ke katil...opssss...jangan pk bukan2 tau...
korang ni...hahaa..
hubby tarik saya ke katil dia pengang saya pestu picit jerawat saya ni...meletopss le...
pestu cam ade bekas kan..merah2 cam tuh...
saya cakap ngan Qaisz.."dik tengok muka ibu ni...sakittt nyaa..ada darah"..
lepas tu dia cam nak nangis da..dia nk pegang muka saya...
hahaha....
Qaisz sayang ibu ye??..
ibu pon saaaayyyyaaaanggggggggg Qaisz..
mmmmuaaaahhhhhh!!!!

ok tu saje..
tetiba je da habis...

Arini balik lambat...

huwaaaaaaaaaaa...ari ni saya balik lambat...
hubby ada kerja lagi kat westport..hurmmm..kene tunggu dia lah ni..
adoiii....nak tunggu hubby kat bawah ke tunggu kat atas opis ni je erk..
hahaha...ni ada yang lepak kat saloon rambut ni kang..
alang2 gunting rambut skali..
yer r...
sbb saya da jadi badot...
rambut depan saya da kontot gile..da cam hape dah..
ni kes semalam ler..konon2nye nak adjust rambut depan..
nak potong skit ler...
skali terpotong pendek giler..mmg klako muke saya..
hubby cakap cam muka hape jek..
Qaisz pon perasan yang rambut ibu nye da x cantekkk..cantek katenye...wakakaka
petang tu terus tanye hubby yang saya nk potong rambut..nak bagi pendek terus..
senang....asik gugur jek...
malam tadi ajak hubby terus p kedai guntign rambut..tapi da tutop le..

alamak..da lari dari tajuk kan..
hahha..
pape jer lah...

mana hubby ni...
"Abang...cepat ler...ayang takootttttt..huwaaaa"
tetiba ngengada...hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...