Friday, January 2, 2009

Jusco & Makan Di Bagan

Malam tahun baru 2009 saya keluar lagi dengan hubby, ina, farah n boypren farah..huhuhu
sebelum jumpa farah, saya ke Jusco Bukit Tinggi...saja nek window shopping..masa pergi Jusco tu dengan ina skali le..Qaisz tak ikut..sebab dia dah tidoooo...huhuu...
Kebetulan tengah sale kan..ermmm..naik juling ler nengok baju2, kasut2 sumer tuh..
saya nak tengok iron kat Jusco..sebab iron kat rumah dah jahanam da...
seb baik dapat yang murah..brand ELBA baru RM20++..huhuhu..jadi ler kan..dari x der..
lepas tu ina lak cari kasut...Ina banyak buat lawak kat Jusco..naik pecah perut saya ngan hubby gelak...x yah citer sini ler..sebab Ina dah sound saya awal2..dia cakap "Akak jangan nak tulis kat blog pasal kat Jusco ni erk"...ok ler..akak x citer pon...hiks..
Lepas tu dalam kul 10.00 mlm kami gerak ke Tanjung Harapan..nak ke bagan...sebab da janji ngan farah nak jumpa kat sana..
sebab apa tau..Boypren farah si Mr Danial nak belanja..apa lagi..laju jer lah kesana..
Makan ketam masak blackpaper, ikan siakap masak Thai, udang masak apa ntah..sodappp...
Tenkiu farah n Mr Danial...lenkali leh banje lagi..
Tujuan makan sesama adalah nak mengeratkan hubungan silaturrahim antara benua - ayat ni si farah yang cakap..wakakakka..
Pape pon memang best..sampi umah kul 12 lebih kot...
Gambar x der ler...bateri kong..muahaha...(padahal malu nk snap)...
ni ada skit gambar dari enpon hubby...


tudung pink tu Ina..
saya yang bertudung itam..muekeke..

Wednesday, December 31, 2008

Berkelah di Pantai Klanang

Hari ahad lepas tengah saya buai si qaisz tu tetiba terpikir nak pergi berkelah..dalam pala otak pikir morib je lah kan paling dekat...terus saya sms kawan saya ina ngan kazen saya si farah..
tye derang nk join tak..tak kan saya nk pergu ngan hubby je kan..ajak mak saya dia malas nk ikut..
so sms pye sms derang pon nk join..sebenarnye saya sms derang masa tu, saya lom tanya hubby lagi tau..wekekeke..
dalam kul berapa ntah baru saya g tau hubby...seb baik hubby ok jerk...hiks..
kami gerak dalam kul 2 petang...
ntah macam mana sampai simpang nk ke morib tu ada nampak Pantai Klanang..terus g tau hubby nk pergi situ..sbb x ramai orang...
makanan kami bawak x byk pon..saya bawak karipap je..
ina bawak mee hun dan farah lah bawak sandwich ngan nuget...
seronok sangat..nak2 si Qaisz..sebab 1st time bawa dia pergi berkelah..bukan main suke lagi dia tuh...huhuhu..
moh layan gambar...

Ni on the way nak amik kawan n kazen saya...

Ni kawan saya..Ina ngan adik dia Najwa...

Ni kazen saya..muke tengah suke nak ke pantai..

Si Qaisz dah haus da ni...hiks


Da sampai pon...cantek kan.Pantai Klanang, Banting

Da samapi terus makan..lapooo beb...

Farah...

Mee hun goreng dari Ina..


Nuget dari Farah..


Sandwich dari Farah gak..huhu

Saya bawak ni sajok..Karipap


Hubby yang memalu kucing...wakakaka

Ok...Jom mandiiii...

Nak enterprem gak..huhuhu

psstttt....malam ni nak kemana plak korang??..kitorang baru plan tadi..tak tau jadi ke tak..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...