Thursday, January 8, 2009

Tergamaknya??...

Wahai rakan2ku sekalian..saya baru sahaje lepas membaca satu blog ni yang amat menyedihkan...
Bayi berusia 7 bulan meniggal akibat didera oleh pengasuh...
Kejam!!!!!.....
Ya Allah..apa nak jadi dengan dunia skang ni...sama2 lah kita hadiahkan AL-FATIHAH untuk arwah baby ni...


click sini ye :-

http://memorizulaikha.blogspot.com/

Wednesday, January 7, 2009

Cuti Raya Cina..Apa plan??

ermm..hujung bulan ni cuti panjang kan..kira panjang ler tuh..
apa plan korang??..nak g bercuti ke??..nk g honeymoon ke??...
berkelah??..hihihi....
sekarang ni saya dah plan nak berkelah bersama family n adik beradik saya...

memula nak pilih air terjun..tapi bawak mak n abah saya kan..cam x sesuai lak ..
yelaa..tempat tu sejuk kang x pasal2 abah saya semput lak..kesian lak nanti..

malam tadi ada g tau ngan mak saya pasal plan saya ni..mak saya cakap x nak pergi air terjun..nak pergi pantai2...dia teringin..siap cakap nk buat nasi impit lagi..huhuhu...
pestu saya call kakak saya..sama ada pantai morib atau bagan lalang...
tapi yang pasti buat sementara ni Bagan Lalang ler...huhu..harap2 menjadi ler ye..

Kita hanya merancang..
Tapi Tuhan yang tentukan...

p/s: abang...ok tak plan ni??...huhuhu...
tu ler..dapat isteri yang suke makan kepak ayam..
jadinye bile time cuti, nak berkepak je ler......wakakaka...

Jom Boikot Barangan Israel...



BOYCOTT ISRAEL CAMPAIGN

BRANDS & LABELS TO BOYCOTT

URL: http://www.inminds.com/boycott-brands.html

Kotex??..alamak..den da biasa guna nih..camno yo..hat lain x best..ermmm

Korang2 sumer..boikot jom!!!..hhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...