Friday, February 13, 2009

Award dari Syana


Dapat award dari Syana...
Terima Kasih daun keladi..
kalau ada award yg lain, bagi lah lagii..
wakakaka...

Maka saya pon akan serahkan awards ni kepada sumer follower saya...
yang x follow pon leh amik gak...
huhuu
~ ni kes malas nk senaraikan nama2 blogger le ni~

Dapat Anak Kembar..

Saya dapat anak kembar tau..hahaha...
Malam tadi saya mimpi ler...adoiii
dalam mimpi tuh, saya tengok perut saya kenapa keras pestu cm buncit jek...ala..cam peknen tu ler..
then saya picit le..tetiba je keluar baby kembar dari "tut" saya..saya pon menjerit panggil mak ngan hubby saya...sebab baby tu bernyawa lagi..saya g tau hubby nak pergi hospital sebab nak masukkan balik baby tu dalam perut...sebab nak besarkan dia kan..kate baru 5 bulan..ntah pape kan saya..hubby pon cepat2 ler start kete bawak pergi hospital...lepas tu TAMMAT disitu saja..hahaha
Baby kembar tu kecik benau..cam 5 bulan gitu.. tapi da cukup sifat..mmg comel ler..perempuan lak tuh..apakah maksud disebalik mimpi ku itu??

"Abang...apa maknanye tu erk??..."
lalalalaaaaa.....

Thursday, February 12, 2009

Lunch Bersama2

Semalam after lunch bizi giler ok.... x sempat nak update blog pon...huhuhu...

Dalam kul 10.00 pagi tu saya YM ngan ijan, kak mala ngan farah...saje nak ajak derang pergi makan kt giant..almaklumlah..tempat keje saya ni cam apa jek..kedai makan sumer mahal belaka...

Memula derang kata tunggu keputusan dari CEO opis derang...iaitu Kak Eza...
tapi Kak Eza bizi..x jawap pape pon...saya pon merayu2 (wah!!..ayat tak hengat!!)..
dekat kul 1.00 pm tu tetiba je Kak Eza YM saya..dia kata "Ready nak g Giant"....
muahahaa...apalagi hatiku pon berbunga2 lah....
Saya kene tunggu derang kat seberang jalan...Sambil tunggu tu saya belikan derang karipap sardin ngan karipap kentang...Bukan bodek OK...
tapi ikhlas nak belanja karipap..itu je yang saya mampu..sebab derang da banyak tolong saya...hehehe
Moh le layan gambar makanan sumbangan ihsan dari enpon Kak Eza...huhuhu

Kak Eza makan "Fried hokkien mee"

Nasi Ayam Claypot lak kepunyaan Ijan

Yee Mee Sizzling lak Si Farah yang punya

Ni lak saya yang punya "Yee Mee TomYam"

Tuesday, February 10, 2009

Majlis Perkahwinan Roze & Zura

Hari ahad hari tuh kami ke rumah penganten..kawan hubby kawen..
dalam kul 11.30 pagi dah gerak..awalkan?..ermm..sebab mak ngan abah saya x suke g umah orang kawen kul 1.30 ptg cm tuh..ramai orang katanya..lagipon balik g umah penganten tuh kami singgah ke rumah makcik..nak jenguk nenek saya...
makan kejap je kt umah penganten..selebihnya lepak umah jiran sblah tu...sebab makcik dari Johor pon ada kt sana..penganten pon kt situ gak..sbb tengah bersiap...
hubby dok borak temankan penganten laki..
sesambil tu sempat gak amik gambar ngan penganten pompuan...
huhuhu...
Alhamdulillah Qaisz da x cam dulu lagi..sebab dulu kalau pergi umah orang kawen kompom dia nangis...Tapi kali ni dia ok jek...maka ari tu saya makan dengan banyaknya....hahhaa...klu x, x der mood nk makan sbb Qaisz menangis je...cam ni lah anak ibu...huhuhu
pape pon kami sekeluarga ucapkan Tahniah dan Selamat Pengantin Baru..
Semoga Kekal ke anak cucu....

Masa ni panten ngan bersolek..da nak siap da...

Haaa..dah siap pon...


Close up skit...

Ni bergambaran bersama penganten....
pssttt..badanku membesar ngan jayanya kan??

"Untie2 sumer..encem tak??"
Jan..ko rasa ko kenal ke tempat ni??..
lalalaaaa....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...