Friday, August 7, 2009

Congratulation to Nurul Nadirah a.k.a along

Esok anak buah aku konvo kat UPM...
aku tak dapat join sebab risau le pasal H1N1..
yang pergi cuma kakak aku n abang ipo iaitu mak bapak kepada anak buah aku ni..
Terharu rasanya bila dia dah konvo ni..
Tercapai jugak hasrat kakak aku ngan mak aku nk tengok salah sorang ahli keluarga kami ni berjaya...

Ni lah anak buah aku tuuu...hihi

yelaa...adik badik aku sumer skolah smpi tingkatan 5 je..
termasuklah aku.. ingat lagi dulu aku dapat surat tawaran sambung belajar..
tapi swasta laa..bukan gomen..hehe..keputusan aku bukan bagus sangat pon..
tp Alhamdulillah lulus lah jugak...
masa dapat surat tawaran dari Universiti Multimedia tu, aku da suka sangat da..
tapi masa tu lom ada lagi SSPN ni...so, mana nk cekup duit tuk pendaftaran sumer tu...
bapak aku dah pencen masa tu..mana ada duit..
nk mintak tolong dari abang aku, kesian plak sbb dia da byk tolong...
last2 tak pergi pon..aku cuma blajar kt Cosmopoint..tu pon amik Komputer Basic jek...
ok la tu kan..hehee..
so, bila anak buah aku ni berjaya, aku n family tompang gembira la...
harap2 anak aku sok pon berjaya gak cam dia..InsyaAllah...

Anak buah aku amik Degree BioChem kt UPM Serdang...masa final exam tu dia dapat score 3.95.. terkejut maknye dengar...sejuk perut kakak aku tu...

Tapi sok pagi derang ke rumah aku dulu sebab adik dia nak kene tinggal kt umah aku..
Belah malam lak ada makan2 skit kt umah sempena anak buah konvo ngan sempena besday bapak aku, Qaisz ngan anak buah lagi sorang....


Maksu doakan supaya ko dapat kerja yang bagus2...hehe..
sayang ko....



Wednesday, August 5, 2009

Buih-Buih Cinta




Siapa ada tengok citer Buih-buih Cinta kat TV3 setiap hari isnin?
Best wooo citer ni...lakonan Lisdawati ngan Malik Kumbo..eh! silap lak ngan Fauzi Nawawi ke Nawi? aku tak hengat ler..hehehe...apa2 lah..
pestu Varnida Imran ngan Suami dia pon ada berlakon gak..
citer ni best sangat tau...romantik..klako pon ada..hahaha....

aku tak reti nak wat sinopsis pasal citer ni..
korang google le kat memana..tak pon isnin depan korang tengok ler kat TV3 tu erk...
hehehe

Tuesday, August 4, 2009

Encem Tak??

Haihh..salam semua..lama tul tak update nih..
nak citer pasal anak bujang aku nih...
dah pandai dah dia..hiks..gelak beso aku ptg semalam..
lepas mandikan dia, cam biasa le kan..pakaikan pampers ngan baju sumer tuh..
da siap pakai bedak, dia bleh suruh aku bukakkan losyen baby tuh..
dah bukak n letak kt tangan dia skit,
dia bleh sapu kat muka dia lak..adoiiii...
dah lepas sapu dia tanya aku cam ni:-

Qaisz : ibu, encem tak??? encem tak??...

hahaha....terkekek aku gelak...
satu umah dia p tanya encem ke tak...
adoiii...

encem dah tu nakk oiiii...cam ayah ko gakk..
hihihi.....
tak sangka la..sebab selama ni aku yang cakap kat Qaisz..
"ha..dah encem dah.."
tapi masa tu dia tak cakap pape..dia diam jek..

alih2 semalam petang dia tanya aku cam tu..hahaha....
udah besau upenye anak aku nih...
Qaisz...qaisz.....

Align Centerrindu masa Qaisz baru lahir..bau baby..syedappp...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...