Wednesday, February 17, 2010

Aktiviti cuti raya & Majlis Bertunang Sepupu

Salam semua..selamat kembali bekerja dan selamat mengadap kerja yang menimbun2 kt opis ye..kehkeh

Sepanjang cuti ni korang g mane erk?? Aku dok umah je...Malam sabtu tu aku ajak hubby g umah mertua sebab b4 tu aku mimpi pasal mak mertuaku..hehe..aku mimpi mak mertuaku call aku tanya bila nak datang...tu yang aku ajak hubby ke rumah mak dia tuh...Alih2 sampai sana mak, ayah ngan nina takade kat umah...rupanya derang pergi dinner company ayah..huhuhu....

Hari sabtu lak tak kemana..lepak2 di rumah saje..petang tu lak abang aku yg sulung datang rumah..sembang punya sembang kakak aku no 3 lak dtg..hehe..sangat best bila berkumpul cam ni..hihhihi...

Hari Ahad pulak ada majlis bertunang sepupu aku..kat sblah umah aku jek...aku datang belah pagi..sempat gak snap beberapa keping gambar hantaran dan gambar pengantin..hihi..kul 11 dah make up dah..sebab pak andam ada hal katanya...hihii...pape pon "Selamat Bertunang Noradila & pasangan (lupa mau tanya nama..hehe)

Belah malam lak aku ngan anak sedara ke Jusco Bukit Tinggi..saje je jalan2...makan Mc D ngan bawak budak2 tu g main game...Qaisz budak paling suka skali..hehehe..

Hari Isnin dan Selasa seisi mengemas rumah dan bilik serta melipat baju yang sudah berdozen2 tuh...hehehe

Jom tgk gambar kazen aku bertunang ye...



































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...