Friday, April 23, 2010

Canon 450D



Haaa..sekejap je dah hari Jumaat kan..esok tak keje..yahooo..bleh rest2 kat rumah ngan family...


Nak tunjuk toys hubby yang baru tak baruu sangat laa..terbaekkk dari ladang..Ladang katanya ye!!..hiks


Dah dekat sebulan dah pon toys ni...dek kerana minat sangat tu yang hubby terus sambar seketol..
kebetulan ada offer masa tuh..tapi hat biasa2 jek..nak beli hat Nikon tak mampu lagi laa..kata baru belajar..so mula ngan kemera murah2 dulu ye...



Canon 450D






Entry ini bukan untuk menunjuk2 tapi hanya sekadar mau share2 ngan kawan2 blogger kesayanganku ini...hehehe

Thursday, April 22, 2010

Berwajah Baru

Salam semua...perasan takk??? kehkehkeh...fiezzamy blogspot berwajah baru..
berjaya jugak aku tukar templete ni...tapi makan masa setengah hari tauuu..dugaan betul...


Kepada follower2 baru dan kawan2 blogger yang baru tuuu aku ucapkan terima kasih banyak2..
korang memang best..blog2 korang pon mantopppp sekali...huhuhu..lepas ni bleh laa aku skodeng2 lagi kan...


Dan terima kasih kepada Cik Hel kerana banyak membantu akak hari ini...(sambil kenyit2 mata..)


Sape nak tau tips2 berblog silalah ke blog Cik Hel ye...sangat peramah orangnye...dan yang paling penting dia masih single...upsss...hehe..adeh..penat puji ni Cik Hel tak de pape ke...air sirap ke KFC ke...lariiiiiiiiksssss...

Wednesday, April 21, 2010

Mataku Gatal dan pedih2

mata aku ni kerap sangat la gatal ngan pedih2..kenapa ye??
sebab tengok pc lama2 sangat ke ha??
tapi bila aku cek mata aku ni takde laa merah2 cam sakit buntut tu kan...

korang pernah kene cam ni tak...?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...