Friday, April 30, 2010

Lunch bersama McD




Hari ini aku lunch makan Mcd..delivery order sajek
Try double Mc Ciken..wahhh..sungguh kenyang lepas makan ni..
sedappp..hehe..sape2 belum try tu cepat2 laa terjah McD ye...hikss

Balas dendam makan Mcd..En Cer ngan Qaisz penggemar KFC..maka klu nak makan McD, aku makan kat opis sahaje...wekeke




Abaikan laa meja yang bersepah..mmg tgh byk kerja pon hari ni...

Wednesday, April 28, 2010

Blurr kejap..

Haihh...
Nak update blog..
tapi tak tau nak citer pasal apa..
tiba2 takde benda nak diceritakan..
kalau ada pon tak de bukti (gambar) hehehe..


ingat pagi ni nak snap laa gambar time bersarapan..
alih2 lupa nk snap..dah konyang baru ingat..hmmm
hampehhh betoiii...


hari ni hari gaji..yahoooooooo...
yang dah gaji tu mesti tengah senyum2 sambil pening2 kepala..
cam aku laa bila dapat gaji pening kejap..
terpaksa jadi akauntan tuk diri sendiri..buat kira2..hahaha


pesanan disini : shopping lah dengan bijak dan berhemah...

Monday, April 26, 2010

Jawab Tag pulakkk..hehe

Owh...aku dapat tag dari blog Qaseh yang comel ni..

Naseb baik soalan dia tak banyak..jenuh kang..hihihi


1. 5 org yg idop kat dunia neyh yg korg tak boleh lupe??
- anak bujangku si Qaisz laa...
- dah tentu2 suami tersayang..
- syurga itu di bawah tapak kaki ibu (omak den dan mak mertua den)
- abah den dan ayah mertua den
- adik beradik , ipar duai, biras beras..muekeke


2. 5 benda yg korunk sayang nak buang??

- bag plastik berjenama ==> sayang woo nak buang..hiks
- gambar2 lama ==> banyak kenangan tu kan
- surat2 dan kad2 dari en suami masa tgh syokk bercintan
- baju2 kebaya yang lama..hehe
- tiket wayang..tp dulu laa..skang da jarang tgk wayang dah..


3. 3 benda yg korunk impi n akan jadi kenyataan satu hari nanti ?

- honeymoon
- buat rumah
- pergi haji / umrah


4. based on question 3,,why??

- tak pernah g honeymoon ngan hubby..so klu bleh nak pergi bertiga ngan Qaisz ..tak kisah laa g mana2 pon..janji bermalam di sana...hiks
- nak buat rumah baru sebab rumah skang ni da lama sangat..byk yang rosak..siap ada anai2 lagi..
- siapa yang tak nak ziarah ke tanah suci kan?? semua orang nak ke sana..IsnyaAllah klu murah rezeki n dipanjangkan umur..


5. tyme bukak lappy website pe yg selalu korunk buka dulu??

- of koz laa my belog..hehe


6. 5 org yg korunk nak tagged
- cik hel yang comel
- my laling syana
- cik puan mimi
- ultraman tiga ke empat ke
- cik kitty

kepada yang kene tag tu rajin2 la buat yo..sonang2 eh soklannye..hehe

Rindu kamu kamu dan kamu

Salam semua..setelah 2 hari tak kerja aku teramatlah rindukan blog aku ni...
dan paling penting aku jugak rindukan blogger2 kesayangan aku...korang memang best..
kepada kawan2 yang masuk rumah aku ni, kalau tengok tak berupdate pape tu sorry sangat2..


Sebabnya saya online time kerja jek.,.kat rumah tiade internet..tapi akan diusahakan tuk masukkan internet kt umah..gara2 gian berblog nih..hehhee...


Terima kasih kepada yang sudi jenguk blog aku yg tak seberapa ini..yang tinggalkan jejak tu nanti bila aku free aku jengkuk blog korang ye..yang tag aku tu terim kasih banyak2..nanti aku buat tau..wekeke..


Sekarang aku nak siapkan kerja opis dulu..lepas tu baru lah bleh blogwalking dengan amannya...


Korang tunggu kehadiranku..chewahhh!!..ko ingat ko sape fieza oiii...hehe



RIndu
kamuuuuuuu dan kamuuuuuuuuu...mmuahhhhhhhhhhhhh!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...