Thursday, June 3, 2010

Aku suka, dia pon happy

Hari ni genaplah 5 tahun aku menjadi seorang isteri kepada suamiku En Cerp..
ALhamdulillah sepanjang 5 tahun bersama, kami dapat mengharungi segala onak dan duri dengan penuh sabar dan tabah...

Gaduh2 manja tu biasa laa kan...sebab aku ni kuat sangat jeles..hiks..tapi semua tu bleh aku atasi lagi..dan terima kasih banyak2 kat suamiku yang banyak bersabar dengan karenah aku...en.cerp ni kalau marah dia diam je..takkan cakap banyak..klu time dia tengah marah tu janganlah sibuk2 nak tanya kenapa mengapa dan bagaimana..kalau nak kene potet silalah tanya..hahaha...slalunya aku biarkan jek..lama2 dia akan cool sendiri..ko menangislah bagai nak gila..gerenti dia diam jek..last2 smpi ko berhenti menangis sendiri dia pon still cam tu jugak..haha..tapi aku dah biasa cam ni...Dan cara ni pon bleh elak daripada bergaduh besar...Alhamdulillah..hehe

Aku harap semoga perhubungan kami ni berkekalan hingga ke syurga..Amin..


Hadiah untuk En Cerp aku carik last minit semalam petang..kebetulan kuar ngan kawan baik aku ke Jusco..terus la rembat ball pen...hiks...en cerp memang sukakan pen..dan ternyata hadiah aku smlam membuatkan dia suka...sebabnya pen ni ada print nama dan ucapan untuk en cerp...hiks...










Tuesday, June 1, 2010

Parti mengejut untuk Azie

Selamat soreeee...eh..sore lak..selamat petang dong...hiks..
lama gila ah tak hapdet blog...sorry ye tawan2...


Nak citer pasal kejadian di hari sabtu lepas..salah sorang kawan kerja en cerp nak berhenti kerja..satu hari tengah berym dengan Kila (kawan kerja hubby jugak) dia cakap Azie nak berhenti kerja..then dia sedih sangat..aku pon buat plan laa..pakat2 ngan Kila, hubby dan kawan hubby tuk menjayakan plan tersebut...


Plan apa?? klu citer kang panjang giler..tapi plan nk buat Azie nanges akhirnya berjaya...ngan aku2 skali nanges..hahaha...ktorang wat makan2 ni pon tong2 ngan kawan2 hubby...hihihi


Layan gambo la ye...

Ni lah kawan kerja hubby yang nak berhenti...Azie...hiks

Kila...dia sangat rapat ngan Azie..huhu


Syarul...peneman hubby kat opis..kekeke

Qaisz...Kalau ada kakak2 cun terus jadi Good Boy..hiks

Me and Qaiszz...








Add Image
Add Video
Remove Formatting from  selection


Add Image
Add Video




Remove Formatting from  selection




















Aku malas nk letak caption laa..korang tgk gambo la erk..hiks...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...