Friday, October 15, 2010

Majlis Bersanding Wawa & Edy 10.10.10

Ramai kan yang kawen pada tarikh ni..10.10.10..hmmm
tetiba teringatkan eksiden kt highway PLUS tu..Al-Fatihah untuk keluarga mangsa...


Pengantin bersanding awal..dalam kul 12.30pm kot...dah macam anak raja kawen da aku tengok derang ni..secocokkk gituu..cun melatopppsss nyahhh...hahhaa


Aku takde apa yang nak disponserkan..cuma kek tingkat sesajo...itu je yang maksu makpu nak oii...terima lah ye...maksu ikhlasss...hehehe



Ni tempat makan beradap pengantin..Nampak kek tu tak..kek tu laa yg aku sponser...hiksss



Ni laa abang aku yang sulung..dia ngan kakak ipar aku..
seronok derang dapat menantu...huhu


Serantinn...hehe..Edy & Wawa



Gambar yang ada cuma ini sajok...yang lain dalam camera en cerp..ada dekat 4000 keping yang nak kene pilih & edit..ni belum masuk belah lelaki kat batu pahat minggu ni lagi..hahaha..Selamat mengedit ye en cerp..


Kepada anak buahku..Selamat Pengantin Baru..Semoga kekal hinggah ke akhir hayat..jadilah sepasang suami isteri yang soleh dan solehah...serta rajin2 lah kedapur...hahaha..larikssssssss

Banjir ooo banjirrr umah kita masuk airrr woooo.....

Ahaaaa....kejadian berlaku hari Khamis pagi...


Masa ni abah bangun nak ke bilik air..sekali tengok air dok melimpah2..abah ingatkan ada orang bukak paip toilet tak reti nak tutup..sekali abah bukak pintu luar..mendapat laa kan..tetamu sudah memenuhi luar rumah...maka air pon mengalir ke dalam rumah dengan lajunya..bunyik da macam air terjun (aku tipu..)..hehehe


Ngam2 pulak elektrik umah aku tetiba je padam..ada barang yang da short (cam ni ke eja?? hehe)...


Maka bergelap laa kami anak beranak sambil mendengar bunyik2 air yang sedang masuk ke dalam rumah..tak sempat nak alihkan pape perabot pon..laju je masuk ke ruang tamu ngan bilik...TV ktorang meletop ok...banyak gak yang rosak..almari baju aku pon bawahnye da hancur sebab berendam ngan air masin...Dugaan kan...terima je lah denga redha ye takk


Aku terpaksa gak pergi kerja sebab esoknye (Jumaat) aku cuti sebab anak buah aku nikah...maka aku pon pergi kerja bawak Qaisz sekali..haihhhh...tak reti duk diam Qaisz...ada ke patot dia tak bagi aku duduk depan komputer..sebab dia cakap dia yg nak buat keje..dia suruh aku duduk tepi...kehkehkeh


Tak caya ke umah aku banjir..jom tengok gambo...








Gambar adalah dari hasil tangkap muat En Cerpelai Cerp...
hihihi

Majlis Pernikahan Wawa & Edy 08/10/10

Salam semua..lama tul tak hapdet blog ni kan..bz ler..


Minggu lepas anak buah aku telah selamat melangsungkan perkahwinan bersama pilihan hatinya...hehehe...la ni aku baru dapat hapdet..setelah dapat menyiapkan keje2 opis yang giler banyak nih..


Nikah hari Jumaat 08/10/10...nikah kat masjid berhampiran ngan rumah abang aku jek..


Biar lah gambar yang menceritakan ye..sebab aku malas nak taip...hahaha











LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...