Wednesday, October 27, 2010

KFC jom!!

Yuhuuuu..jom kite ke KFC jom...menambahkan lemak2 yang sudah sedia ada nih..alahaiii..tapi seb baik ada air tea mix nih..bleh laa kasi cover balik kan...hahaha


Ni gara2 Qaisz dok sebut2 KFC je lah ni..malam kelmarin balik kerja dia ingat ayah dia dok belikan KFC..padahal kentang goreng kat gerai berger tu jek..huhu


Maka semalam petang terus ajak en cerp bawak qaisz ke KFC..time ada duit ni bleh laa layan kan..tapi aku bab2 makan ni aku tak kisah punya.. lagi2 anak yang nak makan kan..huhuu

ok..jom layan gambar...hehehe
























terliur ke??? hiks..pergi carik sendiri ye...

Aku amikkan qaisz set chicky meal berger jek..tuk aku plak set box A tu..yg ada kentang ngan sosej dan untuk en cerp plak dia amik set zinger beger...
Ais krim plak tuk Qaisz...tak sedappp ok...hehehe

Alhamdulillah kenyang sudah...jom balik...hihihi

Monday, October 25, 2010

Cucu punya pasal...hehe

Salam semua..


Fisrt skali nak ucap terima kasih kat korang2 yang baca blog aku dan yang menjadik follower aku...Kepada yang dah datang kunjung blog aku, nanti2 aku buat kunjungan balas ye...mekasih sangat2...terharu ok...sayang korang..


Ok berbalik kepada tajuk aku nih...haa, kan hari tu aku cakap tv kat umah aku sudah meletop kebabom kan dek kerana terkena aiyorr masin hari tuh. Maka citer pasal tv rosak ni sudah pon sampai kepada family mertuaku..


Nak dipendekkan citer, pada 10.10.10 hari tuh family mertua datang ke rumah aku dengan membawa tv LCD baru..huhuhu..i'm tacing okeh!! ayah mertua cakap kesian kat cucunya kang boring tak buleh nak nengok tv terutama kartun2 kt ASTRO tuh..memang rutin dia laa bangun tidur je nak ngadap kartun. Malu pon ada gak..mana taknye tv2 yang ada kt umah tu sumer family mertua yang bagi.


Masa bebaru kawen 5 tahun lepas, ayah bagi satu tv kepunyaan derang gak..sebab ayah beli tv baru.. tahun lepas ayah bagi lagi tv kt kami sebab ayah beli tv LCD baru..tv yg lama tu dah rosak..ayah betulkan pestu bagi kt kami..skang ni bila tau tv kami rosak, ayah belikan tv LCD baru jugak tuk kami...terima kasih banyak2 ayah ngan mak..dah banyak terhutang budi ni..kami doakan ayah dan mak makin bertambah rezeki ye...dan sihat2 sokmo...hehe..Kami semua sayangkan ayah , mak ngan adik2 (family mertua)...
owh..kami pon sayangkan abah, mak , kakak2 dan abang2 aku (family
aku)..huhuhu..sayang semua...mmuahhhh


Tengok ni Qaisz..betapa sayangnye atok ngan nenek kat kamu..ingat ye kalau dah besar sok jangan kamu lupakan atok usop, nenek manja, atok esan ngan nenek ju kamu ye..



tv yang sudah kebabom...tv ni best sbb screen besar gilerr...hehehe



Ni tv baru kami...LCD..ni pon best..sebab gambarnye cantekkkk..mekasih ayah ngan mak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...