Friday, November 26, 2010

Dah Jumaat ye??

Salam Jumaat semua....cepat betul dah hari Jumaat kan??...

Malam ni nak follow en cerp main raket laa...rasa2 family en cerp pon follow kot..sebab hari tu ayah en cerp call tanya ada main raket tak..pestu en cerp cakap Jumaat ni..hihihi...

Selalu kalau teman en cerp aku tak bawak Qaisz..sebab dia main raket dalam kul 10 sampai kul 12..kadang2 sampai kul 1 pagi...tapi hari ni nak try bawak Qaisz laa..kesian dia kan..dia pon nak tgk ayah dia main badminton gak..hehehe

Malam kang aku memberanikan diri untuk amik gambo en cerp main badminton yo? hehe...selama ni tak berani ...aiii pemalu uuuu...hahahaa

Tuesday, November 23, 2010

Biskut Lutut / Biskut Gundu / Roti Kok ....

Eh! Eh!... Blog sudah direnovate laaa..hehe..perasan tak??

Cantek tak?? (sila cakap cantekkk..klu tak aku merajuk...ada orang kesahh ke ko merajuk fieza?? .hehe)

Tadi sebelum lunch tiba2 teringat nak makan biskut gundu, kat umah biasa panggil biskut nih la..tapi ada jugak yang panggil biskut kepala lutut..eh! silap..biskut lutut daaa..hehe

Aku pon turun bawah opis carik biskut gundu ni tapi kat kedai yang aku pergi ni takde la pulak...yang ada cuma Roti Kok...tak syedapp ok..tak sama ngan biskut gundu..biskut gundu ni dia bulat cam kepala lutut gak laa..pestu bila cicah air dia still rangup2 gitu..


Roti Kok yang rasanye K.O..huhu

Cicah dengan air kopi susu cap Kapal Api...



Jemput makan ye..Bismillahirrahmanirrahim.....



Bila tak sedap aku bedal keropok ni pulak....kruk krak kruk krak bila makan...hehee






Alhamdulillah...kenyang jugak... hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...