Thursday, February 24, 2011

Yee mee sizzling & Bubble tea

Balik dari kerja semalam en suami terus menuju ke Giant semata2 nak melayan karenah si isteri yang kononnye mengidam nak makan yee mee sizzling & bubble tea. Aiii sayang uuuu lahhhh en suamii..hehehe

Yee mee sizzling yang terbaikkk dari ladang..ladang apa?? ntah tak tanya pulak..
kehkehkeh...

Bubble milk tea perisa Apple..tak tau nk amik perisa apa..
yang ni pon ok laa. cuma manis skit..huhu

Muka happy setelah kekenyangan. Tengah praktis nak muncung2 kan mulut..
sebab saya kene tag dari adik wawa. hehehe

Terima kasih diucapkan kepada en suami tersayang
sebab belanja secara dipaksa oleh isteri. hahaha
Luv u darlingggg...(korang!!! jangan muntah lak saya tulis cenggini..)
lalalala

Wednesday, February 23, 2011

Akhirnya...Ini Pilihanku

Ecece...
Korang!!.. perasan tak blog saya sudah bertukar warna??..
Setelah menukarnye beberapa kali..Akhirnya inilah pilihan hatiku..

Ok tak?? sile cakap ok..kalau tak saya merajuk patblas hari..(macam lah orang kesah ko nak merajuk..merajuk setahun pon orang tak pedulik..)


Hmmm...saya tak sabar nak balik nih. Nak ajak en suami terchenta ke Giant. Sebab nak mentekedarah yee mee sizzling ngan bubble tea. wekeke.

Kepada en suami..:-

Jangan lupa tauuuuu.....

Tuesday, February 22, 2011

Ngidam 2 benda nih..huhuhu



Cehhh..nak ngidam2 konon...Macamlah awak tu ngandung..hiks..

Saya teringin sangat nak makan yee mee sizzling ngan air bubble tea laaa...da lama tak dapat beb!!
Sedapnye tengok yee mee ni..adoiiii..lapo lapo lapoooo....

Huwaa...bubble tea ini pon syedappp....

En cerpppppp!!!!!!!!!!...jom laa blanje isteri mu ini.
(beshnye kalau betul2 ngandung..kompom terus dapat kalau ibu mengandung ni mengidam nak makan pape kan..hehehe)

Credit to enchikkk google untuk gambar2 di atas...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...