Wednesday, March 30, 2011

Tingginya ABC Ni..



Setelah berminggu2 saya mengalami penyakit "Malas" maka hari ni saya gagahkan jugak untuk mengupdate blog yang saya rasa dah tumbuh kulat agaknye. hehehe


Dah lama jugak saya nak update blog. Tapi asal klik je kat " New Post" terus blur tak tau nak buat apa. Taip taip pestu delete. taip lagi pestu delete lagi. Sampailah abang Jamil mampos (Eh..tak lawak ye? hehehe)


Penyudahnye baca je la blog kawan2. Setiap saat (~ tipuuu..~ ) asik mengrefresh blog dengan harapan ada entry terbaru dari kawan2 blogger. kahkahkah..baca je lah. tapi tak tinggalkan jejak jejak pon.


Ni nak citer pasal ABC yang tinggi nih. Kejadian dalam minggu lepas punya lepas agaknyelah. Saya teringin nak makan mee goreng basah masa balik kerja. En Cerp (kejap en cerp, kejap en suami kejap en hubby..Eh, sukahati lah kan.,,) suruh tapao bawak balik jek. Sementara menunggu tu kami minum2 dulu. Tetiba rasa nak makan dan minum ABC. Bila ABC ni sampai saya pon buat2 muka terkejutlah sangat.


Sebab ABC nye nih tinggi macam gunung..Chewahhh...Mula lah time tu tak tau nak makan camane. Takut ABC tu tumpah lak nanti. hehe

Ni kalau di tambah ngan aiskrim lagi sedap kan...pestu tabur2 jagung ke kacang ke..Sebab isinye sume kat bawah..Kalau nk makan kene korek2 dulu..hahaha....

ye la ye laaaa...saya tau laa tak tinggi sangat ABC ni kan..kehkehkeh..


(sebenarnye masa menaip entry ni pon saya sudah rasa mual2 nak muntah..huhu)


Align Center

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...