Tuesday, April 9, 2013

Tahun lepas punya ceritera - Sambutan Hari Lahir

Ha...Al-Kisahnye lah kennn. Dia punya malas nak update blog tu tak tau tahap keberapa ntah. Unta padang pasir pon takde malas macam ana lah!!!...hahaha

Ni nak cerita skit nih. (tengah syok menaip tetiba teringat Kiah Propa..apakah?) ok sambung balik..
Tahun lepas punya kesah nih. Sambutan hari lahir anak bujang ngan anak dara serta anak dara kakak saya.
Tapi idakler besar2an. Cuma wat family2 je ngan si abang tu sambut kat Takis nye.

Ni bufday Abang Qaisz yang ke 5 tahun....bulan 8 bufday abang qaisz ni..

Goodies bag untuk kawan sekolah..

Gambar bersama kawan dan cikgu. Masa ni ada jamuan hari raya. Tu yang pakai baju raya tu..


Abang Qaisz ngan ibu..hehee         



Yang ni pulak bufday anak kedua..Dayana yang ke 1 tahun pada bulan 11

Kek tambahan

Ibu ngan anak dara ibu...

Yang ni kek anak sedara..anak kakak saya...bulan 12...


Yang tudung pepel ni la...tudung merah ni akak dia...ngan spupu...hehehe

Banyak gambar terperap sebenarnya.. Ni tengah bosan lah ni..dok godek2 enpon..hehehe...ok daa... jumpa lagi entry selepas ini yang ku tak tahu bila nak update..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...