Friday, December 18, 2015

Happy birthday Anas yang ke 3 tahun

20.5.2015 hari tu besday anas yang ke 2 tahun. Kahkahkah.. ibu baru nak citer kat blog..bertabah la ye nak. Apa boleh buat. Malas tahap kuasa dua kan.

Kejap je dah 2 tahun..skang ni dah 2 tahun lebih dah. Alhamdulillah sihat dan makin cerdik. Cakap pon dah pandai dah..kalah kita ni ha..

Kalau tau nak pergi kedai ke kan..dia lah yg ambikkan ibunye tudung dan cardigan..dah tau mana tempat yang ibu letak. Anas..anas..

Semoga anas menjadi anak yang soleh ye.


kalau ikutkan mmg takde kek sebab 20hb kan..haha tgh bulan..
tapi rezeki anas..kakak ipo saya buatkan kek untuk anas dan bawak KFC skali..Alhamdulillah
syukur..semoga mereka sentiasa murah rezeki.

Bersyukur sangat sebab saya dikelilingi dengan orang2 yang sentiasa membantu saya dan menolong saya. 


Panjang muncung tu Anas. hehehe


NI abang sulung saya dan isterinya..
Terima kasih banyak2..hehehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...