Tuesday, November 3, 2015

Donut gebu

Tengah rajin buat donut skang ni. Bertambah rajin bila buat je habis..bila buat je habis..anak2 pulak puji cakap sedap..ermm anak2 x pandai menipu kan ..hahaha

Alhamdulillah ada yang sudi order donut saya ni. Rezeki kan.

T.B - Bawak anak2 ke Setia city Mall.

Salam semua. Blog berhabuk dan bersawang. Mood nak berblog tu ada. Tapi asik ketandusan idea dan tak tau mana nak mula. Gambar pon berlambak2. Hahaha

Beberapa minggu yang lepas dapat jugak bawak anak2 ke sini. Sebenarnya ibu nye yang eksaited kan. Kebetulan masa nak keluar rumah terserempak dengan mak n ayah mertua. Asalnye nak ke tempat lain je. Sekali mertua ajak ke setia city. Dalam hati sangat2 suka ok. Sebab x pernah ke sana lagi kan.

Moh le layan gambo2.. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...