Monday, February 6, 2017

Kenduri kawen dan mandi manda di Wet World



Entry pertama tahun 2017. Kahkahkah
Tahun lepas punya entry pon berapa ketul je kan. Bertabahlah...
Eleh,,macam ada yang baca je blog ni kann.. 

Ni ha kesah cuti raya cina hari tu.. hari sabtu pepagi dah kuar pergi beli barang dapur.
Malam nye pulak ke kenduri jiran. Anak nye kawen. Tak dapat pergi Ahad sebab ahad pulak nak ke kenduri kawen opismate encik suami.



Ni ngan anak dara sorang ni ha.. nak pergi kenduri kawen kat umah jiran..



Hari Ahad pulak kami ke kenduri kawen kawan keje encik suami.. kat Pulau Indah je..kenyang makan kenduri je la kan.. hehehe,.. 
Ni anak2 kami.. dulu masa mula berblog ada sorang anak je. Sekarang ni 3 dah anak kami.. 
dah besor2 pon kan.. mak nye pon makin membesor jugak berlawan2 ngan encik suami..hahaha



Petang ahad tu ke rumah mertua jap.lepak2 kat sana ngan ipar duai dan biras2.. melayan anak2 buah..memasing seronok sangat sebab dah lama tak berkumpul ramai2. Dah tu ayah mertua pulak tetiba ajak ke mandi manda kat Wet World esoknye. Bila ayah dah ajak anak2 lelaki semua tak leh ngelak2..makanye bini2 tumpang happy..hahaha..

Terima kasih lah ayah n mak belanja kami semua.. semoga murah rezeki dan diberikan kesihatan yang baik2..

 Sempat bergambar ngan Shida je.. lepas tu kene simpan enpon sebab anak2 dah x sabar nak mandi manda...hehee

Ni je la gambo yang ada pon.. kekeke.. 



Ni encik suami ngan Maria dan Anas.

Ape2 pon kami semua happy sangat dapat berkumpul ramai2 macam ni.. anak2 pon happy..atok n nenek pon syok tengok anak cucu berkumpul.. 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...